Garnberoende :)
I fyra dagar har jag inte kunnat virka. Förstår ni vilken abstinens jag har haft? Abstinensen fick ett bakslag för plånboken när jag gick crazy inne i garnaffären :) Jag är nog inte ensam att vara garnberoende och jag har ofta svårt att köpa garn till specifika projekt. Jag köper garn efter humör och virkar efter humör. Sedan hoppas jag att det garn jag har räcker. 

Jag har gjort ett misstag när det gäller denna metod. Svarta Fåret, Tilda garn, hade en omgång Limited edition med starka färger ( deras senaste limited edition är med bleka pasteller ). I denna omgång fanns den finaste och klaraste gula jag någonsin har sett. Jag visste inte det då men den blev min favorit ( bild nedan, nystan högst upp ). Jag köpte bara ett nystan och har ett halvt kvar som jag snålar med och väntar att hitta det perfekta projektet som är värt att använda det sista jag har kvar av detta nystan. Jag drömmer om att hitta ett lika klargult garn ( chansen är väl minimal att Svarta fåret skulle inför denna färg permanent i sitt sortiment ) för jag skulle gärna virka ett linne eller tröja i den färgen! 

Är det någon av er som kanske har tips på ett riktigt knallgult garn ( ej neongult )? 1 Annika:

skriven

Men vilken fin gul färg! Har letat men inte hittat något fint gult garn jag med. Men det där ser riktigt perfekt ut, och bästa Tilda också! Vilket drömgarn! Så synd att det var Limited edition >: Använd det väl! <:

Svar: Visst är det fint! Hade jag vetat att jag skulle älska det så mycket hade jag köpt 10 nystan direkt. Hittar jag något lika fint gult garn kommer det upp på bloggen direkt! :)
.. ..

Kommentera här: