Green cardiganDet har knappt blivit sommar och jag väntar redan på hösten. En ull-cardigan är klar! 

En väldigt basic och enkel cardigan. Passar bra för nybörjare. Mönstret är enkelt att följa. Det negativa är att oket och halsringningen känns väldigt stor samt att oket baktill på ryggen gärna blir vågigt pga ökningar av maskor. 

Garnet "Karisma" är i 100% ull och är otroligt varmt! Jag har en väst i detta garn som värmer riktigt bra så denna cardigan kommer vara perfekt till frusna dagar. Just denna cardigan är dock inget jag skulle använda vardagligen men en bra "slit och släng"-tröja. 

Eftersom Karisma är ett favoritgarn för mig så blev jag otroligt glad när jag såg Garnstudio's höst och vinter 2016/2017 mönster man kan rösta på. Där finns den finaste virkade cardigan och tröja med motiv, lite känsla mot norsk inspirerat ok ( u-796 och u-797 ) och i mitt favoritgarn! Jag hoppas att dessa två mönster blir valda för jag kommer direkt köpa garn till just dessa! Ska jag vara ärligt så kommer jag bli riktigt besviken om dessa inte kommer med bland uttagna mönster. Det behövs  lite mer moderna och annorlunda virkmönster i klädväg! 

Garn: Karisma, Drops
Färg: Skogsgrön
Virknål: 4.00mm
Mönster
http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=5786&cid=12

Kommentera här: