Podd-tips: Skapligt kreativt

Jag MÅSTE bara tipsa om något som jag totalt har missat, en virkpodd! Skapligt kreativt av tjejerna Caroline och Linda. 

Det här är så klockrent för mig! Jag "ogillar" musik. Att hitta fenomenet poddar fick mig att bli eld och lågor, det här var verkligen något nytt för mig ( fråga mig inte vilken värld jag har levt i tidigare ). Det är så fantastiskt rogivande att sitta och lyssna på inspirerande ämnen, i detta fall virkning och stickning. Vanliga människor som pratar om allt mellan himmel och jord eller om ett specifikt ämne. Det är genialt!

Det var faktiskt så härligt att lyssna på dessa tjejer att jag plöjde igenom deras hittills 5 avsnitt på en och samma dag och glömde helt bort tvättiden jag hade. Två timmar försent när jag tittade på klockan insåg jag att jag hade suttit och virkat och lyssnat konstant i fyra timmar och därmed glömt bort tvättiden. I vanliga fall skulle jag nog att förbannat mig själv men jag bara ryckte på axlarna och fortsatte att lyssna. Jag var inne i en härlig virkbubbla som jag gärna stannade kvar i. Dagens sysslor kunde vänta till morgondagen istället! 


Bild lånad från Skapligt kreativt's blogg. 

Tjejerna har bland annat en blogg där de skriver upp vad varje avsnitt handlar om samt länkar till de saker de tar upp. Som lyssnare är det väldigt bra att kunna gå in på en blogg som har en samlad info/länkar. Jag har blivit inspirerad och fått intressanta tips och jag hoppas att de fortsätter med podden. 

Jag kommer definitivt att fortsätta lyssna samt leta efter andra intressanta poddar. 

Deras blogg: www.skapligtkreativt.se 
Kan även söka på www.podda.se eller i iTunes.