En ny värld


Jag är just nu inne i en rosa bubbla efter att ha hittat en ny mening med virkning. Användbar virkning såsom kläder, sjalar etc. Det låter konstigt men jag har inte varit så intresserad av det förut. Men nu har jag tagit min virkning till en ny nivå och jag är kär. Jag håller faktiskt på att virka på mitt första användbara/bärbara plagg: en tröja. 

Jag hittade mönstret i Simply Crochet Magazine, nr 29, och det är tröjan på omslagsbilden. Har man inte tillgång till det gamla numret rekommenderar jag att prenumerera på Readly ( magasin-prenumeration ) där det finns några gamla nummer i arkivet. Det var så jag fick tag i mönstret.  

Jag har även hittat en jätteduktig virkerska som har en Etsy shop för sina mönster. Jag trodde att mitt första användbara plagg bli en sjal men har aldrig hittat det perfekta mönstret - förrän nu. Virkerskan heter "BernioliesDesigns" på Etsy och sjalen som jag behöver i mitt liv heter "Ashley". Det slutade med att jag också hittade en bolero och en tröja från samma virkerska jag även ska köpa mönster till. Jag har aldrig tidigare handlat från Etsy men det kanske inte är så krångligt? 

Jag hoppas att denna höst blir en riktig virkhöst! Dagarna går så fort och det finns alldeles för få timmar på dygnet. Nu har jag fyra projekt ( fem inkl tröjan jag virkar på nu ) som jag vill göra. Då har jag inte räknat in några dukar som också är en nyfunnen kärlek eller någon julvirkning... 

Kommentera här: