Sommar, sol och ett stort tack!Hej kära läsare och vänner! Jag passar på att tittar in här och önskar er en underbar helg! Vädret är helt underbart, näst intill lite för varmt på vissa håll men det är bäst att passa på att lapa i sig lite sol. Enligt väderprognoserna ska det bli sämre väder nästa vecka, även kallat perfekt virkväder? ;)

Nu har jag hittat ett perfekt litet projekt till mina förtillfället favoritfärger: ljuslila, ljusblå, ljusrosa och ljusgul. Vad det är och länk till mönster kommer så småningom. Jag gillar att virka andras mönster och länkar självklart till vart jag hittat det! 

Nu har jag även tagit mig i kragen och skaffat mig Instagram. Vill ni kika in och säga hej finns jag under namnet: crochet.dreams

Jag vill passa på att TACKA ER ALLA som röstade på mig i Bautawitch inspirationstävling! Tack vare er vann jag denna tävling! Jag kände mig som en vinnare att bli utplockad till de nio tävlingsbidragen och kunde inte ens drömma om att vinna, det var många fina virkprojekt att tävla mot. Ett stort tack till er! :)

Många kramar i solskenet!
/ CrochetDreams

Kommentera här: