När det inte blir som man tänkt sigIbland går det inte som man har tänkt sig. Det är inget att hymla med så vi förskönar inget här på bloggen. 

Jag älskar Anna Boo's mönster. De är roliga, lekfulla och fina. Så jag tänkte att jag skulle göra ett liknande projekt genom att virka utan mönster av hennes Beach Hut Cushion. Det stora problemet jag stötte på var att få till minskningen av taket för att få rätt lutning. Jag har googlat och googlat men det är så dåligt med beskrivningar på sådan minskning. När jag väl skulle virka ihop de båda delarna tyckte inte jag det blev snyggt. Jag vill ha en jämn och fin kant. Det slutade med att jag nu överger detta projekt, det har nog aldrig hänt förut. Den åker i soporna! 

Beach Hut kudden är så söt så jag rekommenderar er som vill göra denna kudde att köpa mönstret. Jag tog en chansning att virka på fri hand men det blev helt enkelt inte bra. Jag är kanske lite för petig och självkritisk men jag vill vara stolt över det jag gör. Nu ska jag ta och hitta ett annat projekt och kommer nog fundera ett tag så jag inte gör samma tabbe igen ;)

Kommentera här: